رپورتاژ

واردات لوازم استوک از دبی

لوازم استوک امروزه به دلیل قیمت کم همزمان با دارا بودن کیفیت بالا، بسیار پرطرفدار شده‌اند. در نتیجه، افراد زیادی تمایل دارند واردات آن‌ها را از کشورهای اطراف انجام دهند. امارات یکی از کشورهای پیشرفته حاشیه خلیج فارس است و سالانه کالاهای استوک زیادی از این کشور و به خصوص دبی به ایران وارد می‌شوند، اما شاید برایتان سوال باشد که چگونه از دبی لوازم استوک وارد کنیم. با ما همراه باشید تا به این سوال پاسخ دهیم.

کالای استوک به چه معناست؟

شاید تا به امروز فکر می‌کردید که کالای استوک همان کالای دسته دوم است؛ در حالی که این تصور اصلاً درست نیست. کالای استوک به لوازمی می‌گویند که از بسته‌بندی خارج شده‌اند، اما بدون اینکه از آن‌ها استفاده شود مجدداً به بسته بازمی‌گردند.

برای مثال، کالا در یک نمایشگاه نمایش داده می‌شود یا به فروش می‌رسد و خریدار بدون استفاده، آن را مرجوع می‌کند. همچنین، کالاهایی که دارای مشکلات جزئی بوده‌اند، مثلاً روی آن‌ها خراش یا لکه وجود دارد، به عنوان کالاهای استوک به فروش می‌رسند.

چرا واردات لوازم استوک از دبی؟

با توجه به اینکه لوازم استوک کالاهای باکیفیت خارجی هستند و همزمان با قیمتی بسیار کمتر از کالاهای غیراستوک به فروش می‌رسند، این لوازم هم‌اکنون در ایران طرفداران زیادی پیدا کرده‌اند. با توجه به این موضوع، بسیاری از تاجران از این فرصت مناسب برای کسب درآمد استفاده می‌کنند.

دبی به علت نزدیکی به ایران و همچنین دریافت کرایه کمتر برای حمل، فرصت مناسبی برای افراد است تا بتوانید کسب‌وکار پرسودی را راه‌اندازی کنند، اما شاید بپرسید چگونه از دبی لوازم استوک وارد کنیم. در ادامه به این سوال پاسخ خواهیم داد.

نحوه وارد کردن لوازم استوک از دبی

برای وارد کردن لوازم استوک از دبی به ایران، باید مراحلی را پشت سر بگذارید که به شرح زیر هستند.

مرحله اول: چه کالایی وارد کنمس

در ابتدا باید نیازهای بازار را بسنجید. آیا کالای مدنظرتان در ایران خریدار دارد؟ همچنین، آیا کالای مدنظر را می‌توان طبق قوانین به ایران وارد کرد؟

از پرطرفدارترین کالاهای استوک وارداتی از دبی می‌توان به لوازم الکترونیکی مانند کامپیوتر و لپ ‌تاپ و لوازم جانبی آن‌ها چون کیبورد و موس، گوشی موبایل، قطعات الکترونیکی مانند پردازنده‌ها و پاورها، قطعات صفحه نمایش و تاچ و قطعات خودرو مانند لوازم یدکی خودرو، لوازم تقویت و دیزاین خودرو اشاره کرد.

مرحله دوم: قیمت کالا را پرس‌وجو کنید

مانند خرید هر کالای دیگری، خرید کالای استوک باید با پرسش از چندین فروشنده باشد. حتماً از چند فروشگاه قیمت بگیرید و در نهایت کالایی را انتخاب کنید که ا بهترین قیمت به نسبت کیفیتی که ارائه می‌دهد، برخوردار است. معروف‌ترین مراکز استوک دبی شامل موارد زیر هستند.

  • بازار استوک جومیرا دبی: بازاری زیبا و باشکوه با معماری سنتی که در حقیقت نوعی بازار محلی است و می‌توانید انواع کالاهای استوک موردن ظر خود را در آن پیدا کنید.

  • بازار استوک الفهید دبی: این بازار استوک دبی یک مرکز مشهور در زمینه فروش اقلام استوک است که انواع لوازم همانند لباس، مبل، کیف و کفش و… در آن به فروش می‌رسند. همچنین در این بازار، می‌توانید صنایع دستی امارات را نیز بیابید.
  • بازار استوک ناد الشبا دبی: اگر قصد واردات مبلمان به ایران را دارید، می‌بایست به بازار استوک ناد الشبا سری بزنید. در این بازار باکیفیت‌ترین مبلمان استوک را با بهترین قیمت خواهید یافت.
  • بازار استوک کامپیوتر دبی: این بازار را می‌توان بزرگترین بازار کالاهای الکترونیکی استوک در حاشیه خلیج فارس نامید که انواع تجهیزات و قطعات الکترونیکی را به مشتریان عرضه می‌کند.
  • بازار استوک الکرامه دبی: بازدید از این بازار به خاطر نزدیکی به مرکز شهر بسیار راحت است. اگر قصد خرید لباس، لوازم الکترونیک، کیف و کفش و… را دارید، حتماً از بازار الکرامه دیدن کنید.
  • بازار استوک دیره سنتر دبی: این بازار به عنوان یک محل توریستی- تفریحی نیز شناخته می‌شود؛ زیرا سینما و چندین رستوران در این مرکز مشغول به فعالیت هستند. توصیه می‌شود به دیره سنتر دبی سری بزنید و اجناس باکیفیت این بازار را به ‌هیچ ‌وجه از دست ندهید.

مرحله سوم: پروفرما درخواست دهید

بعد از اینکه قیمت کالای مدنظرتان تایید شد، از فروشنده پیش ‌فاکتور یا همان پروفرما درخواست کنید. دقت داشته باشید که تا این مرحله، نیاز به پرداخت هیچگونه پولی نخواهد بود.

مرحله چهارم: شرکت و نحوه حمل ‌و نقل کالاها را انتخاب کنید

در هنگام پاسخ به سوال که چگونه از دبی لوازم استوک وارد کنیم، می‌بایست به روش حمل ‌و نقل بار اشاره کرد. برای جابه‌جایی کالاها از دبی به ایران، خوشبختانه روش‌های زیادی وجود دارند که هر کدام شامل مزایا و معایب خاص خود می‌شوند.

  • حمل ‌و نقل هوایی: اگر می‌خواهید کالاهایتان در اسرع وقت به مقصد برسند، در انتخاب حمل ‌و نقل هوایی تردید نکنید! این روش بسیار امن بوده و برای جابه‌جایی بیشتر کالاها مناسب است. با این حال طبق قوانین هواپیمایی شاید نتوانید برای جابه‌جا کردن برخی از بارها از هواپیما استفاده کنید. جهت اطلاع از این موضوع لازم است تا با شرکت هواپیمایی تماس بگیرید. یکی دیگر از معایب حمل ‌و نقل هوایی، قیمت بیشتر آن نسبت به سایر روش‌ها است.
  • حمل ‌و نقل دریایی: با توجه به اینکه دبی در حاشیه خلیج فارس قرار دارد، به‌ راحتی می‌توان حمل ‌و نقل دریایی با کمک کشتی‌ها و لنج‌ها را برای جابه‌جا کردن طیف بسیاری از کالاها به کار برد. خوبی این روش در مقایسه با شیوه هوایی این است که محدودیت‌های در نظر گرفته شده برای وزن بار، بسیار کمتر هستند و می‌توانید با خیال راحت، هر مقدار کالایی که می‌خواهید را جابه‌جا کنید. این روش همچنین از هزینه کمتری به نسبت حمل ‌و نقل هوایی برخوردار است. با این حال زمان رسیدن کالاها طولانی‌تر خواهد بود.
  • حمل ‌و نقل زمینی: حمل ‌و نقل زمینی را می‌توان به عنوان اقتصادی‌ترین روش وارد کردن کالا نام برد. این روش همچنین امن و مطمئن بوده و به‌ خصوص برای واردات کالاهای کوچک‌تر، کاملاً مناسب است. با این حال عیب بزرگ این روش را زمان‌بر بودن جابه‌جا کردن کالا می‌دانند.

مرحله پنجم: هزینه خرید را پرداخت کنید

بعد از تعیین قیمت و دریافت پروفرما، باید هزینه‌های خرید خود را پرداخت کنید. حتماً بعد از پرداخت هزینه، فاکتور و سایر مدارک معتبر را از فروشنده بگیرید تا در ادامه اخلالی در روند کار ایجاد نشود.

مرحله ششم: کالا را از گمرک ترخیص کنید

در این مرحله، باید مدارک ترخیص و حمل بار را به شرکت حمل ‌و نقل انتخابی خود ارسال کنید و برای تحویل بار منتظر بمانید. بعد از اینکه کالا از گمرک ترخیص شد، می‌توانید بار خود را دریافت کرده و به آن را به کشور وارد کنید.

سخن پایانی

اگر تاجر هستید و برایتان سوال است که چگونه از دبی لوازم استوک وارد کنیم، باید با مراحل این فرآیند شامل تعیین قیمت کالا، دریافت پروفرما، انتخاب شرکت حمل ‌و نقل و… کاملاً آشنا باشید. با توجه به نزدیکی دبی به ایران، کیفیت خوب اجناس استوک و همچنین هزینه حمل پایین، این شهر یک مرکز عالی برای کسب‌وکار شما خواهد بود و می‌توانید انواع اجناس الکترونیک، قطعات خودرو، لباس و… را با بهترین کیفیت از این شهر به ایران وارد کنید.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا