۸۱ پروژه عمرانی دهه فجر در سمنان افتتاح میشود
فرماندار سمنان از افتتاح ۸۱ پروژه عمرانی ایامالله دهه مبارکه فجر انقلاب اسلامی در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ،مهدی صمیمیان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این تعداد پروژه با صرف اعتباری بالغ بر هشت هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار آماده بهرهبرداری شده است.
وی با بیان اینکه با احتساب پروژههای اقتصادی، در مجموع ۹۸ پروژه عمرانی و اقتصادی در شهرستان سمنان به مناسبت دهه مبارکه فجر انقلاب اسلامی به بهرهبرداری خواهد رسید عنوان کرد: بر این اساس ۱۷ پروژه سرمایهگذاری دهه فجر در مرکز استان سمنان به بهرهبرداری خواهد رسید.
به گفته فرماندار سمنان، برای تکمیل این ۱۷ پروژه، سه هزار و ۸۳۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است تا مجموع اعتبارات عمرانی و اقتصادی دهه فجر امسال در شهرستان سمنان به ۱۲ هزار و ۳۰ میلیارد ریال برسد.
صمیمیان با بیان اینکه پروژههای اقتصادی با مشارکت سرمایهگذاران بخش خصوصی و حمایت ویژه دولت آماده بهرهبرداری شده است گفت: این پروژهها در مجموع برای ۳۱۵ نفر فرصت شغلی فراهم خواهد کرد.
وی همچنین از آغاز عملیات اجرایی هفت پروژه عمرانی در شهرستان سمنان به مناسبت ایامالله دهه فجر خبر داد و گفت: این پروژهها با صرف اعتباری به مبلغ سه هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال احداث خواهند شد.
فرماندار سمنان با بیان اینکه در مجموع ۱۰۵ پروژه در شهرستان سمنان به مناسبت دهه مبارکه فجر با ۱۵ هزار و ۳۵۰ میلیارد ریال اعتبار افتتاح یا کلنگزنی خواهد شد تصریح کرد: میزان اعتبار پروژههای دهه فجر امسال در شهرستان سمنان نسبت به سال گذشته ۲۱۵ درصد افزایش داشته است.
وی با اشاره به برگزاری آیین متمرکز افتتاح و آغاز به کار پروژههای دهه فجر در شهرستان سمنان با حضور استاندار سمنان افزود: این پروژهها امروز شنبه، سیزدهم بهمن ماه به بهرهبرداری رسیده یا کلنگزنی میشوند.
وی به برخی از طرحهای آماده افتتاح شهرستان در دستگاههای مختلف اشاره و اضافه کرد: ۳۲ طرح شهرداری با یکهزار و ۲۰ میلیارد ریال، آبوفاضلاب با ۳۰۰ میلیارد ریال طرح، شرکت شهرکهای صنعتی با ۱۶۰ میلیارد ریال و فناوری اطلاعات با یکهزار میلیارد ریال طرح در شهرستان برای افتتاح دارند.
وی به کمبود نیروی انسانی در شهرستان سمنان اشاره و اضافه کرد که برای رفع این موضوع سعی شد از نیروهای جوان بهره برد. به طوری که متوسط سنی مدیران فرمانداری سمنان اکنون به ۳۵ سال رسید.
صمیمیان با اشاره به نابسامانی ورودی و خروجی شهر و فقدان تابلوهای ورودی در شان سمنان، تاکید کرد: تابلوهایی طراحی شد و برای مسیر سرخه به سمنان پیشبینی شد تا در ایام نوروز خودروهای سواری وارد شهر شوند.
به گفته وی، سمنان در زمان اوج مصرف تابستانه ۳۰۰ لیتر برثانیه کمبود آب دارد. کل آب استحصالی برای شهرستان ۷۵۰ لیتر برثانیه و میزان مصرف در تابستان یکهزار و ۵۰ لیتر بر ثانیه است.
سرپرست فرمانداری سمنان گفت: دستگاهها باید با تعامل چاههای آب را در اختیار مدیریت شهرستان قرار دهند.
وی استفاده از پساب در سمنان را طرحی از سال ۱۳۹۴ مطرح دانست و ادامه داد: کار به شرکت آبوفاضلاب استان سپرده شد. این طرح خط انتقال ۱۷ کیلومتری دارد و ۲ هزار میلیارد ریال هزینه برای اجرای آن پیشبینی میشود که کلنگزنی آن در دهه فجر انجام میشود.
صمیمیان با بیان اینکه سد فینسک نیز میتواند آب مورد نیاز سه شهرستان سمنان را تا ۲۷۰ لیتر برثانیه تامین کند، اضافه کرد: برای سمنان از محل این طرح میتواند ۱۵۰ تا ۱۸۰ لیتر بر ثانیه بهرهمند شود و تاکنون فقط سه هزار میلیارد ریال برای آن هزینه شده است.
وی استفاده بیرویه از کولرهای آبی را مسالهساز برای مصرف آب در تابستان عنوان و بیان کرد: ۸۴ هزار مشترک آب در شهرستان سمنان وجود دارد، تبدیل کولر آبی به دستگاههای بهینه با تسهیلات ویژه برای این موضوع درنظرگرفته شد.
سرپرست فرمانداری سمنان به مساله پیادهراه امام(ره) شهر اشاره کرد و گفت: شهرستان ۵۷۰ هکتار بافت فرسوده دارد که حدود ۲۴۰ هکتار بافت تاریخی محسوب میشود، ۲ مسجد سمنان در این منطقه بافت تاریخی نامزد ثبت جهانی در یونسکو است.
وی از آزادسازی کاروانسرای شاهعباسی سمنان تا پایان سال خبر داد و که به پیگیری استاندار و تعامل بینبخشی نیاز دارد.
وی ادامه داد: ساماندهی دسترسی به مجموعه آبگرم از مسیر سمنان مطالبه مردمی است که مسافت ۲۱ کیلومتری دارد. مسیر سمنان بهترین راه به آبگرم شناخته شد و اکنون چهار کیلومتر اجرا شد و در مجموع یکهزار و ۴۰۰ میلیارد ریال هزینه راهسازی دارد.
صمیمیان گفت: موزه علوم پزشکی(مرکز تدین)، بازارچه صنایع دستی، و موزه سمنان، سه طرح تاریخی و فرهنگی شهرستان است که باقی مانده و نیازمند اعتبار برای تکمیل و ساماندهی است.
وی درباره چرایی بالابودن میران تورم در سمنان گفت: این شهر کارگری است و زمینه اقتصادی دیگری وجود ندارد. از سوی دیگر، فعالیت ۱۳ هزار واحد صنفی نسبت به جمعیت و ظرفیتها زیاد است و تورم ایجاد میکند.
به گفته سرپرست فرمانداری سمنان، فقدان پیوست فرهنگی برای پایتختی کتاب ایران در سمنان که فرصت مغتنمی بود، نگداشت از این امتیاز بهره برد. بین نهادهای فرهنگی نیز همافزایی لازم وجود نداشت.
خودداری شهروندان از کمک به متکدیان و کودکان کار به ویژه اتباع غیرمجاز، کمبود ۲ هزار و ۵۰۰ نیروی کار شهرستان و ایجاد نمایشگاه معرفی کارفرما و کارجو، ایجاد میز جذب و حمایت از سرمایهگذاری در فرمانداری، پیشبینی ایجاد ۲ ماهه ۲ نیروگاه ۱۰۰ مگاواتی نیروگاههای خورشیدی با سرمایه ۶۰ هزار میلیارد ریالی با تامین زمین، محدودیت وسعت شهری متاثر از سیاستهای گذشته، هوشمندشدن نظارت بر نانواییها، نظارت بر کیفیت نان، دوبانده شدن جاده سمنان-اعلا، اجرای طرح روگذر و زیرگذر پل حسنآباد، برنامه ایجاد چند مجتمع نانوایی، برنامهریزی برای ساماندهی ایستگاه راه آهن، محرومیت از امتیاز نمایندگی سمنان در اتحادیه شهرهای جاده ابریشم، از مباحث مطرحشده در نشست خبری سرپرست فرمانداری سمنان بود.