اجتماعیپزشکی

دانش آموزان صبحانه را فراموش نكنند

بهتر است دانش آموزان در ساعات بين كلاسي، از ساندويچ نان و پنير و گردو، ميوه‌ها يا ساندويچ كتلت استفاده كنند.

 

بهتر است دانش آموزان در ساعات بين كلاسي، از ساندويچ نان و پنير و گردو، ميوه‌ها يا ساندويچ كتلت استفاده كنند.

 

به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، دكتر منصور شهركي دانشيار تغذيه دانشگاه علوم پزشكي زاهدان گفت: استفاده از تنقلاتي مانند چيبس، پفك و مانند آن موجب ايجاد انرژي كاذب در دانش‌آموزان و بي‌ميلي او به خوراك مي‌شود ضمن آن كه بر سلامتي وي نيز تاثير منفي مي‌گذارد.

 

اين عضوهيات علمي دانشگاه علوم پزشكي زاهدان تصريح كرد: دانش آموزان وعده صبحانه را فراموش نكنند چرا كه استفاده از صبحانه كامل شامل نان و پنير، تخم مرغ يا عسل، شير ولرم، گوجه و خيار و گردو باعث افزايش يادگيري دانش آموزان مي‌شود.

 

دكتر شهركي ادامه داد: دانش آموزاني كه صبحانه نمي‌خورند به دليل كاهش قند خون ميزان تمركز و يادگيري آنان در كلاس درس كاهش مي‌يابد.

 

وي گفت: ‌دانش آموزاني كه شيفت عصر سر كلاس حاضر مي‌شوند علاوه بر صبحانه، وعده نهار را نيز از ياد نبرند.

 

اين متخصص تغذيه ادامه داد: ‌استفاده از يك وعده خوراك سبك و كم چرب مي‌تواند نقش مهمي در ارتقاء يادگيري دانش آموزان شيفت ظهر داشته باشد.

 

منبع خبرگزاری ایسنا

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا